top of page
Harpist_edited.jpg

Goodmesh
Concerten

Artistiek engagement verbindt muzikanten en gezelschappen

Online & Live

Volledig live en interactief, ga in gesprek met de beste muzikanten en geniet van concerten van de hoogste kwaliteit op maat van uw wensen en behoeften. Van de wereldberoemde solisten tot de meest opwindende aanstormende talenten, je kunt onze geweldige artiesten steunen en profiteren van deze unieke kans! Verkrijgbaar in elk muzikaal genre, u kunt nu een culturele onderbreking van het werk aanbieden aan uw collega's, vrienden en familie.

 

Informeer en boek je eigen privéconcert.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

DE SLEEPBARITON

C0004_9.jpg

Nina Naï is dragartiest en bariton. De persoon achter het gordijn is Georgios Iatrou, een bekende bariton uit Duitsland, die wereldwijd op operapodia zingt. Nina trad de afgelopen 2 jaar op in drag in clubs, podia en - tijdens de pandemie - online op dragfestivals. Haar project DRAUMA combineert de wereld van lyrische zang met de kunst van het slepen, en creëert een nieuw, fris genre dat speelt met de ideeën van gender in traditioneel conservatieve omgevingen zoals de klassieke muziekindustrie. Dit project behaalde de 3e prijs op de internationale wedstrijd Goodmesh Concours.

 

Programma: een traditionele liederabend (kunstliedconcert) in drag. Op het programma staan componisten als R.Strauss, G.Mahler, A.Berg, E.Chausson, C. Debussy, H. Eisler, K. Weill en enkele Griekse componisten.

www.thedragbaritone.com | video-  

  Budget: €650+

1240.jpg

MAYA FRIDMAN

Celliste Maya Fridman staat bekend om haar gepassioneerde optredens met een unieke mix van stijlen en genres. Haar concerten dragen een diepere filosofie en thema, en haar opgenomen werken richten zich op de ontwikkeling van hedendaagse muziek voor cello en stem.

 

Programma: “Ritueel Concert”

Behalve dat het een kenmerk is van alle bekende menselijke samenlevingen, dienen rituelen om ons te verbinden met onze innerlijke wereld waarin magie bestaat en verbeelding heerst. De composities die Maya in dit programma presenteert, zijn geïnspireerd op de magische krachten van spreuken, bezweringen en de natuur, die de grootste bron zijn van wat we mythologisch en goddelijk noemen.

www.mayafridman.com | video-

 

  Budget: €450+

DIRÉN CHECA & JÓZEF OLECHOWSKI

IMG_8545.jpeg

De Mexicaanse violist Dirén Checa (1997) is assistent-concertmeester van het OJUEM-orkest in Mexico-Stad. Ze behaalde haar bachelordiploma aan de Eastman School of Music in 2019. Ze maakt deel uit van ContraPunto Collective, makers van CALLADITA (Publieksprijs, Goodmesh Competition 2020).

Als Eerste Prijswinnaar van de Grand Prize Virtuoso Competition 2019 trad ze op in de Musikverein (Wenen). 

De Poolse pianist Józef Olechowski heeft een 40-jarige carrière achter de rug in Mexico, een land dat hem heeft geïnspireerd om meer dan 40 cd's op te nemen, exclusief met Mexicaanse muziek. Hij trad op als solist met onder meer het National Symphony Orchestra, Philharmonic Orchestra of Mexico City, Xalapa Symphony Orchestra, Yucatan Symphony Orchestra, Sonora Philharmonic Orchestra.

Programma:  “Dit korte recitalprogramma met Dirén Checa, viool, en Józef Olechowski, piano, opent met het gekmakende "Obsession" voor viool solo van Eugène Ysaÿe, gevolgd door de tijdloze Sonate voor viool en piano van César Franck en sluit af met een frisse hedendaags stuk van een opkomende Mexicaanse componist. Als artiesten zijn we verheugd om in deze gecompliceerde tijden muziek vanuit het hart bij je thuis te kunnen brengen. Dit spannende multiculturele en contrastrijke programma zal zeker een aangename afleiding zijn van de typische thuiskantooromgeving.”

www.direncheca.com | Józef Olechowski

  Budget: €1000+

SUEJIN JUNG

IMG_0363.JPG

Pianist Suejin Jung, de winnaar van het Goodmesh Concours 2020, was een uitgenodigde solist en medewerker op festivals zoals Music Academy International, Ecoles d'Art Américaines de Fontainebleau, Vršac International Chamber Music Festival en trad op als solist met Ensemble Calliopée, Ruse Philharmonic Orchestra, Rutgers Symphony Orchestra, Virtuosi Brunesis Orchestra en The Discovery Orchestra. Ze ontving de Harriet Hale Woolley Scholarship voor het academiejaar 2019-2020 aan de Fondation des Etats-unis in Parijs, Frankrijk. Suejin studeerde aan de Juilliard School en is momenteel promovendus aan de Rutgers University Mason Gross School of the Arts.

 

Programma: 'Nocturnes Through The Century' geschreven voor piano solo door verschillende componisten uit de 19e en 20e eeuw waaronder Chopin, Fauré, Grieg, Boulanger, Barber. Het concert wordt opgenomen en uitgevoerd in een privéwoning in New Jersey.  

www.suejinjung.com | video-

  Budget: flexibel 

MURIEL RAZAVI

De in Duitsland geboren en getogen Perzisch/Amerikaanse altviolist Muriel Razavi is een veelgevraagd solist, kamermusicus en orkestmusicus in zowel de barok als de hedendaagse muziek. Als oud-leerling van Tabea Zimmermanns won ze prijzen op prestigieuze muziekconcoursen in de VS (2018), Polen (2017) en Italië (2016). Ze trad op op internationaal gerenommeerde festivals en gaf een masterclass bij “Musicales de Frutillar” in Chili. Muriel is de assistent-altviolist van het MDR Symfonie Orkest in Leipzig en is momenteel bezig met een doctoraat in de muziekwetenschap aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg met het onderwerp "Re-Orientalism in Music".

 

Programma: Eigentijds, Geëmancipeerd, Divers

"Mijn virtuele concert zal nauw verbonden zijn met mijn Perzische roots en met mijn proefschrift waarin ik onderzoek doe naar het onderwerp van re-oriëntalisme en hedendaagse klassieke componisten van de Iraanse Female Composers Association". 

Het programma bestaat uit werken voor Viola Solo van Iraanse hedendaagse componisten vermengd met composities voor Viola Solo van Ligeti en Vieuxtemps die harmonisch en qua stijl prachtig in elkaar overlopen.  

www.murielrazavi.com  | video-

  Budget: flexibel 

IMG_20210203_165026.jpg

TRIO DREILINDEN

image_134.jpg

Trio Dreilinden wordt gevormd door pianiste Liliia Mitronina, celliste Berta Planell Molist en violiste Sabina Curti. De drie muzikanten, afkomstig uit Zwitserland, Rusland en Spanje, ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Lucerne University of Applied Sciences and Arts en ontdekten hun gedeelde passie voor kamermuziek. Hun benadering van de werken is tegelijk subtiel en gedurfd. Ze kregen les aan de Hochschule van Prof. Edward Rushton (piano)/ Prof. Konstantin Lifschitz (piano), en Prof. Guido Schiefen (cello). Hun doel is om cultureel erfgoed levend te houden en tegelijkertijd met muziek bruggen te bouwen tussen verschillende culturen en zo grenzen te overschrijden.

Programma: “Klassiek Trio in de tijd van de Tweede Wereldoorlog” Pianotrio in A-mineur van Georgi Sviridov. Het Trio is geschreven in 1945, precies aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het optreden van het trio zal worden gecombineerd met foto's en video's met beelden van de Tweede Wereldoorlog en het dagelijkse leven van die tijd, wat ongetwijfeld weerklank vond in het trio van G. Sviridov. Voorafgaand aan het concert vindt er een introductietoespraak plaats met een kort overzicht van de persoonlijkheid van de componist en bijzondere kenmerken van zijn compositietechniek.

video-

  Budget: €600 

DANA ZEMTSOV

Winnaar van talrijke wedstrijden en het ontwikkelen van een uitstekende carrière, Dana Zemtsov is een van de meest veelbelovende internationale altvioolsolisten van haar generatie die kamermuziek speelt met Janine Jansen en Martin Frost tijdens het Utrecht Chamber Music Festival en een recital in Carnegie Hall (New York). In 2010 won ze de Nederlandse competitie 'Avond van de Jonge Muzikant', werd de 'Jonge Muzikant van het Jaar' en vertegenwoordigde Nederland op de 'Eurovisie Jonge Muzikanten Competitie' in Wenen. In 2016 werd Dana uitgenodigd om deel te nemen aan het 43e International Viola Congress als eregast samen met bekende altviolisten als Ettore Causa, Bruno Giuranna en Tabea Zimmerman.  

Programma: Warm, Vriendelijk, Intiem en Virtuoos programma voor altviool.

 

www.danazemtsov.com | video-

 

  Budget: vanaf €850

Dana%20Zemtsov_%C2%A9%20Studio%20Unfolde
Anna Fedorova023_1.jpg

ANNA FEDOROVA

Internationale solist in lockdown: woon vanuit Carnegie Hall en Concertgebouw in jouw kantoor en huiskamers!  

Heb je je ooit afgevraagd hoe een concertpianist van wereldklasse aan de top van haar vakgebied is gekomen? Hoe is het mogelijk om al die noten te onthouden en op het hoogste niveau op te treden voor vele duizenden mensen? Wat zijn de grappigste bloopers van het concertleven? Anna Fedorova onthult haar geheimen van succes en deelt haar kunst in een interactief online concertevenement dat exclusief voor uw bedrijf is ontworpen. Je hoort enkele van de mooiste stukken pianorepertoire, krijgt antwoord op al je vragen en leert hoe geestkracht, passie en toewijding zegevieren over obstakels en faalangst.  

 

Anna Fedorova is een van 's werelds belangrijkste jonge pianisten. Van jongs af aan toonde ze een aangeboren muzikale volwassenheid en verbazingwekkende technische vaardigheden. Haar live-opname van Rachmaninoff's  2nd Concerto heeft meer dan 30 miljoen views op Youtube en wordt alom geprezen door critici en wereldberoemde muzikanten. Ze treedt regelmatig op in 's werelds meest prestigieuze concertzalen, zoals  zoals het Amsterdamse Concertgebouw, New York Carnegie Hall, Palacio de Bellas Artes in Mexico City, Zürich Tonhalle, Théâtre des Champs Elysees in Parijs, Bunka Kaikan in Tokyo en vele anderen.

 

Programma: “Met mijn online interactief concert wil ik enkele van de mooiste en meest geliefde stukken pianorepertoire voorstellen op een boeiende en interactieve manier. Ik ga graag in dialoog met het publiek, beantwoord alle vragen, geef inzicht in de muziek, het leven van de componisten, mijn persoonlijke band met het repertoire dat ik speel en verhalen over mezelf.”

  www.annafedorova.com | 's Werelds meest bekeken pianist op YouTube, die nu live optreedt voor de door jou geselecteerde groep!  

  Budget: vanaf €1000 

OYSTER DUO

Hoe is het om met je partner te werken aan de subjectieve aard van hoge kunst? Hoe is het om te slagen in iets wat niemand eerder heeft gedaan? Hoe blijf je positief en creatief in de donkerste tijden? Sluit je aan bij het Oyster Duo, een van 's werelds première concertpianisten en YouTube-sensatie en Anna Fedorova en Nicholas Schwartz, contrabassist, concertcellist en voormalig skateboardkampioen van het Koninklijk Concertgebouworkest, voor een interactief concert waarbij ze een deel van hun kenmerkende muziek spelen op de piano, cello en contrabas en delen samen de geheimen van hun creatieve, opwindende en inspirerende leven.

 

Het Oyster Duo is een dynamisch en opwindend paar. Nadat ze elkaar hadden ontmoet op het zand van de Braziliaanse kust, kregen ze een band over de liefde voor de oester. De delicate en verfijnde kwaliteiten van de oester, maar toch de wilde smaak van de zee, zijn als verfijnde muziek maken, het moet nog steeds met vrijheid en overgave worden gespeeld. Toevallig zaten ze op dat moment ook oesters te eten!

www.oysterduo.com | video-

  Budget: vanaf €1500 

Fedorova-Schwarz001_edited.jpg
maat-saxophone-quartet-en-elenora-hu-gra

MAAT SAXAFOON KWARTET

Maat Saxophone Quartet is een 100% Portugees ensemble.

Dit jonge kwartet, gevestigd in Amsterdam, Nederland, leeft van zijn "hete bloed" - een koortsachtige en energieke passie voor kamermuziek, samen met een geweldig gezelschap tussen de vier leden die dezelfde cultuur delen. Prijswinnaars van de meest prestigieuze klassieke muziekwedstrijd in Portugal "Prémio Jovens Músicos" (2018), Maat heeft zich al gevestigd als een van de opkomende nieuwe kamermuziekgroepen in Nederland en Portugal.

Programma:  Aragón uit Spaanse Suite nr. 1 - Isaac Albéniz (1887; arr. Peter Vigh)

Negarehaye Rangin - Ramin Amin Tafreshi (2020)

Dichter en Bauer - Franz von Suppé (1846)

Renascer - Antonio Carlos Costa (2021)

Dit is een zeer energiek programma dat alle "krachten" van het ensemble laat zien, als saxofoonkwartet, en ook gemaakt van stukken die een sterke en concrete inspiratie achter zich hebben. "We hebben graag een verhaal achter de stukken die we spelen, zodat we het publiek met ons kunnen omarmen, zodat ze onze muzikale verhalen kunnen waarnemen en ervaren."

w ww.maatsaxquartet.com | video-

  Budget: €950 

OLAIÁ MUZIEK

Olaiá Music is een muziek- en videogemeenschap gevestigd in Amsterdam. Wat begon als een persoonlijke uitdaging, groeide uit tot een community in Nederland van muzikanten die samen Braziliaanse muziek willen spelen.  De kern van het platform is hun YouTube-kanaal, muzikaal geregisseerd door de muzikant Breno Virícimo.

Programma:  Het door Olaiá gekozen repertoire is warm en licht, maar ook energiek. Namen als Jobim, João Gilberto zullen zeker op het repertoire staan.  

Dit project kan in veel verschillende opstellingen worden georganiseerd, van duo's (gitaar en zang) tot grotere groepen (toevoegen van drums, piano, saxofoon, bas).

 

Instagram | Video

  Begroting:  €300,00 per muzikant + 

Foto%20Barco%20Violao_edited.jpg
Logo Olaiá White.png

WAT MENSEN ZEGGEN?

“Opmerkelijke theeproeverij!

Ontspannend, leerzaam, verbindend.

We waren een klein team van 4 personen en het was leuk om aan dezelfde tafel te zitten bij een heel andere activiteit en om elkaar beter te leren kennen. Complimenten!" 

—  HR Groep BV, Rijswijk, Nederland

bottom of page