top of page
Goodmesh Finals 2022

Artistic Agency

Goodmesh

Headquartered in The Hague, Goodmesh is known for its cultural events and the renowned
Goodmesh Concours—an international interdisciplinary art contest.
Our mission is to cultivate inclusivity and enrichment through the transformative power of art and creativity.

About

Ons team

Jacques Goddijn

Founder. Art Director & Concept Developer

Jacques Goddijn is the founder of Artistic Agency Goodmesh. With a group of talented artists active in the world of classical and contemporary music, arts and design, he strives for a meaningful rhythm in daily life to give it permanent colours by designing concepts, objects and events. He sees the covered beauty of several art forms together, and it's potential. His goal is to help art(ists) discover all their hidden potential and Art combinations possibilities. 

 

"Together with Goodmesh, I want to create concepts that embody the nature of dance, fine arts and movement."

Jacques Goddijn
Aliaksandra Pirazhenka

Aliaksandra Pirazhenka

Projectleider. Conceptueel ontwerper & Contentmanager

Aliaksandra is geboren en getogen in Wit-Rusland, waar ze haar opleiding tot grafisch ontwerper en verpakkingsontwerper volgde. In 2015 verhuisde ze naar Nederland om haar carrière voort te zetten en in 2019 studeerde ze af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag met een graad in Interieurarchitectuur.

 

"Ik geloof dat elke ruimte zijn eigen ziel en herinnering heeft. Elke kamer en elk detail heeft zijn eigen betekenis die het speciaal maakt. Vanuit mijn perspectief zit schoonheid in de kleinste dingen, dus ik verlies het nooit uit het oog."

Janina Lorenci

Programma manager. Programmaplanner & Organisator  

Janina Lorenci is geboren in Slovenië en heeft in Parijs, New York City en Amsterdam gewoond om haar muziekopleiding voort te zetten. Na het behalen van haar master saxofoon en kamermuziek richt ze zich vooral op het ontwikkelen van concepten en kansen voor andere artiesten en hun publiek om op unieke wijze verbinding te maken.


"Het doet me veel plezier om te zien dat de mensen die we bereiken opener, toleranter, geïnteresseerder en geschoolder worden met en door kunst."

Janina Lorenci

Uitgelicht in:

bottom of page